Betaling & levering

  • Bij zwanger-, newborn en gezinsfotografie
    Direct na de shoot ontvangen jullie een betaalverzoek. Zodra de betaling is voldaan, ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie foto’s. Binnen 2 weken ontvangen jullie de zorgvuldig bewerkte foto’s (met watermerk) in een persoonlijke online fotogalerij. Hier kun je de 15 foto’s selecteren die je graag wilt ontvangen. Wanneer jullie besluiten alle foto’s te willen ontvangen, dan stuur ik je een aanvullend betaalverzoek. Na betaling ontvang je de foto’s in hoge-resolutie (en zonder watermerk) via Wetransfer toegestuurd.
  • Bij trouwfotografie
    Circa 8 weken voorafgaand aan de bruiloft ontvangen jullie een factuur met een aanbetaling van 30% van de opdracht. Direct na de bruiloft volgt een restant factuur. Zodra de betaling binnen is, ga ik aan de slag met de foto’s. Binnen 3 werkdagen ontvangen jullie een kleine preview. Binnen 6 – 8 weken krijgen jullie de volledige fotoreportage toegestuurd.

Annulering
Bij slecht weer (regen, sneeuw, of ijzel) kunnen jullie, maar ook ik bepalen om de shoot te verplaatsen. Bij ziekte van mij of van jullie/jullie kindje geldt ook dat de shoot verplaatst mag worden naar een ander passend moment.

Bewerking
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij nabewerkt. Ik lever geen RAW bestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf nabewerken van mijn foto’s door middel van bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op social media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan.

Gebruik van de foto’s
Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik graag voor mijn website of social media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat me dit dan even weten voorafgaand aan de shoot. Gebruik je zelf de foto’s op social media? Zorg dan dat je mijn naam/account hierin benoemt.

Website
Met goede aandacht zorg ik dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Onregelmatigheden zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.